livet

Doftljus som luktar glögg

SONY DSC SONY DSC

Har suttit med hörlurar stora delar av dagen, lyssnandes på webföreläsningar i byggteknik. Nåväl, jag har pysslat och plockat lite emellanåt också. Mellansonen var här ett tag och meckade med motorcykeln. Det skulle visst bytas kolv tror jag. Sånt kan man ju behöva göra emellanåt. Typ.

Efter en dag med full aktivitet på hjärnkontoret kändes det lite extra mysigt att sen få en glögg framför brasan. Sen tände jag Voluspas härliga doftljus mandarino/cannela och slog in julklappar medan vi lyssnade på julmusik. Det här doftljuset luktar glögg förresten. Årets glögg.

Av den snön som jag var så glad åt i morse syns inte ett spår. JAG VILL HA SNÖ NU!!!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Linda
    15 december, 2013 at 03:16

    Mmmmmm, Voluspa. Tummen upp för deras doftljus. Hörde från Sussy (pluggkompis/kompis) att de har trepack på Åhléns i Uppsala till ett bra pris. Undrar om de har det här hos oss också?

    Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.