livet

MYSFRUKOST

Även denna lördag fick det bli en mysfrukost innan solen riktigt gått upp.

 

Så mysigt att sitta där med tända ljus och äta en god och bra frukost. Känna hur kroppen vaknar till liv och fundera på vad dagen ska innehålla.

 

Blomskottet har jag fått från Karin då hon var här på besök. Vad passar bättre att plantera det i denna gamla Uppsala Ekeby-kruka. Hon som gillar keramik och gamla prylar. Tror minsann att hon skulle gå igång på denna kruka.

Väderprognosen visade på strålande sol idag (för ett par dagar sedan), men jag vaknade till regn. Hade tänkt tvätta gamla bilen och fota för att sälja, men det får nog vänta lite. Lite bullbak får det nog bli i alla fall. Perfekt regnaktivitet.

Ha den bästa av lördagar!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  12 november, 2017 at 10:16

  Så rätt så Lena! Jg gick igång på krukan! Så snygg den där ljusgröna färgen! Men lilla paletten ser lite blek ut. Hm.. undrar om den behöver stå i ett soligare fönster, fast just det ja, det är ju aldrig sol numera 😉 Kram

  • Reply
   Lena
   13 november, 2017 at 06:43

   Hehe, misstänkte det.

   Hmm, ja den kanske är blek. Vet inte hur den ska se ut. Den står lite mörkt där på bordet kanske. Och det gjorde den även innan jag planterade den. Ska sätta fram den i fönstret ett tag så får vi se. Iaf liiite ljusare där. 🙂 Tack för att du sa till.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.