inredning livet

Zick zack & byggnadsteknik

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Även jag har blivit ägare av en zick zack-blomma. Tycker de är så coola. Liksom kaxiga och spröda samtidigt.

Ikväll har jag gjort den första tentan av tre stycken på 18 dagar. Kände mig otroligt mallig när jag klarade av byggnadstekniken med god marginal både när det gäller poäng och tid. Det ämnet är så långt ifrån min vanliga profession som det går så jag var lite fundersam på hur det skulle gå. Den gjordes via webben och man fick svar på en gång. Skönt! Om ni nån gång funderar över mättnadsånghalt, värmekonduktivitet, fuktdiffusion, U-värde eller porositet så är det bara att fråga mig. Det är ju sånt man brukar sitta och klura på, tänkte jag.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  helenas enkla vardag
  19 november, 2013 at 10:04

  Ha ha den tentan verkar inte direkt rolig i mitt tycke, men det kanske är bra att kunna. Gillar också den där blomman men trodde sen hette sephora. Men den har säkert flera namn.
  kram Helena

 • Reply
  Prinsessorna på Bellevue
  20 november, 2013 at 07:28

  Hahaha! Ja, eller hur… Duktig du är och då vet jag. Om utifall att… 🙂

  Kraam
  Petronella

 • Reply
  dianasdrömmar
  20 november, 2013 at 09:29

  Superfin, mysigt du har det hemma kram Diana

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.