livet

Tips till er med MacBook

SONY DSC

Sonen stannade kvar lite längre efter kalaset igår och hjälpte mig med min nya dator, att installera program och visa lite handgrepp. Det är ju lite av en annan värd med Mac när man inte är van. Trots att jag är van vid Iphone så kändes det annorlunda. Att inte kunna högerklicka eller copy/paste var frustrerande, men som vanligt, när man kan är det ju inte svårt. Och nu kan jag 🙂 Nu har jag officepaketet och Photoscape, som jag använder en hel del. Han fixade också så jag har kalendern synkad med luren osv.

Men det jag tänkte tipsa om är att man kan installera Windows i en MacBook. Vissa program går ju inte att köra i annat än Windows. Det är som ett till skrivbord eller en till dator i datorn, typ. Hur bra som helst.

Har haft en otroligt lugn dag. Läääänge sen sist. Nu ska vi slå på stort och se på en film och sen blir det Allt för Sverige.

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Susanne
  8 december, 2013 at 06:59

  Låter härligt med en dag med lugn & ro, de kan du behöva..:-)

  Tur det finns hjälp att få när det gäller den biten, jag är verkligen sämst på det!

  Kram Susanne

 • Reply
  helenas enkla vardag
  8 december, 2013 at 07:30

  Har ingen Mac book och det är inte så jag längtar efter en heller, verkar jobbigt att lära sig en massa nytt. Lycka till. Skönt med en lugn dag.
  kram helena

 • Reply
  Ninelin
  8 december, 2013 at 07:48

  Jag har använt Mac sedan det kom. . . hade som en minikub till att börja med, vilken utveckling. Bästa som finns tycker jag 🙂

  Kram N

 • Reply
  CreandoPhoto
  9 december, 2013 at 04:39

  Undrar om det inte blir en Mac här också så småningom. Men när jag använder sonens blir jag ju tokig. Inget, absolut inget, är som man är van vid. Skulle snabbredigera en bild i hans Photoshop, men det blev inte snabbt kan jag lova 🙂

 • Reply
  Åse
  9 december, 2013 at 07:03

  Härligt med en dag i lugn och ro. Att byta från PC till Mac är det bästa jag gjort, skulle inte vilja byta tillbaka. Man kommer snabbt in i nya vanor. Ha en fin måndag. Åse

 • Reply
  Lotta i USA
  10 december, 2013 at 02:56

  Hello Mac-kompis! Visst är det kul!

  Underbart med en lugn dag. Och dina bilder med peppisar och lussebullar…ah, to die for. Ljuvligt ljus och det ser helt perfekt ut.

  KRAM!

  Lotta

 • Reply
  dianasdrömmar
  10 december, 2013 at 09:08

  Teknik alltså det är mest sonen som använde rmin mac för jag orkar inte lära mig…kram Diana

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.