hälsa & friluftsliv livet

Maken skulle vara lite Alfons först

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

IMG_1111 IMG_1110

Ännu en härlig vinterdag med sol är till ända. Vi planerade att gå ner till sjön med matsäck och njuta av solen och den gnistrande snön. Maken skulle vara lite Alfons först bara. Ni vet, ”ska bara”. Vi har retat oss på den snedmonterade fläkten i 4,5 år (sedan vi flyttade in i vårt nya hus). Idag var tydligen dagen D. Dagen då fläkten skulle rättas till. Han hängde som en ut-och-in-vänd banan över spisen och skruvade och petade och slet och drog och brände sig på lampan som råkat tändas och svor och torkade svett. Frustrerande att se skruvarna, men inte komma åt dem för att en grej sitter för och den grejen fick han inte loss. Han som annars alltid är positiv och glad uppbringade lite andra känslor idag, kan jag säga. Till sist lossnade det, han meckade till det som skulle meckas till. Sen skulle den tillbaka också. Jag och dottern försökte hjälpa till att hålla upp. Till sist tog jag dottern ut på en övningskörningstur. När vi kom tillbaka hade han fixat upp fläkten och den sitter numera rakt.

När vi väl kom ut var solen på väg ner. Jaja, det blev en skön promenad ut på isen i alla fall. Och jag gjorde en snöängel i den orörda snön. Och sen. Sen blev det varm choklad med marshmallows och sen glögg (ja, faktiskt) framför brasan.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Susanne
  18 januari, 2014 at 07:00

  Åh va härligt det ser ut..:-)
  Här hemma har bara städats och fejats idag.

  KRAM och trevlig kväll <3

 • Reply
  Nilla
  18 januari, 2014 at 07:15

  Mysigt ni fick det tillslut! Känner igen mig i detta , ska bara:) ha en fin kväll! KRAM Nilla

 • Reply
  CreandoPhoto
  19 januari, 2014 at 05:56

  Låter som högt och lågt tycker jag. Tur att det avslutades på det bästa sättet. Jag är rätt avis på den där brasan om jag ska vara helt ärlig 🙂

 • Reply
  Åsa
  19 januari, 2014 at 07:59

  Haha…det där känner man igen…ska bara…
  Har ni redan is??? Det har inte kommit alls till oss ännu…

  Kram Åsa

  • Reply
   Lena
   19 januari, 2014 at 08:50

   Ja, faktiskt. Riktigt fin is dessutom. Älskar att vara ute på isen. Om den inte låter så där läskigt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.