hälsa & friluftsliv livet

Det jag bokat in

SONY DSC SONY DSC

Här strålar vårsolen! Om man låtsas att det inte tokblåser så är det underbart!

Det jag bokat in, som ni var nyfikna på (hihi), är en obokad helg! För mig är det stort. Hur jag än bär mig åt så bokas en massa roliga saker in flera månader i förväg och råkar det vara en obokad så lyckas det dyka upp nåt roligt strax innan som jag klämmer in. Jag måste ju lära mig tagga ner nån gång.

Efter frukost på sägen, Nyhetsmorgon, morgontidningar, bloggsurf, så får vi se vad resten av helgen kommer att innehålla. Kanske tvättar jag bilen, kanske städar jag kontoret.

Men mest troligt är att vi ställer fram utemöblerna (eftersom presenningen ändå blåst bort), bläddrar i nya Sköna Hem som damp ner igår, inspekterar hur långt våren kommit i trädgården. Och kanske påbörjar jag ett projekt jag haft på gång ett halvår.

Och på söndag, kanske kanske, blir det en miniminidejt med en bloggerska jag aldrig träffat irl. En dejt som troligen består av att jag studsar ut ur bilen, ger henne en kram och sedan åker hem.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Linda
  8 mars, 2014 at 12:59

  Vad skönt för dig med en ledig helg. Man behöver lite tid att bara vara också bland alla måsten och alla trevligheter.

  Kram och trevlig helg!
  /Linda

 • Reply
  Milla
  8 mars, 2014 at 08:00

  Så skönt Lena! Jag är själv ganska bra på att ha såna helger och softa, eller också lurar jag mig själv att TRO att det är så…. Blev ju supernyfiken på vem bloggbekantskapen är! Måste verkligen ge ett stort WOW till låten från Jills veranda, har missat programmet men den låten…. jag gillar verkligen Magnus Carlsson (weeping willows har visst kommit med en ny cd men låter som låter som ”förr”) men den det var ju annat som var bättre i den låten. Vi är väldigt förtjusta i blues härhemma, tack vare vår son. kram Milla

 • Reply
  Åsa
  10 mars, 2014 at 06:44

  Haha…jamen det var väl skönt, med bara en att vara helg:)
  Kramar

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.