livet

TVÅ ARBETSPASS AVKLARADE

 

Så där ja. Då var två arbetspass avklarade, efter en lång sjukskrivning. Har jobbat två timmar igår och två idag. Det gick bra. Jag blir visserligen väldigt trött och det tar en stund att öppna rätt luckor i skallen, men det funkar. Och det var roligt att det typ blev stående ovationer då folk fick se mig. Av ren omtanke, alltså. Inte att de kastade arbetsuppgifter på mig. Har fått ett fantastiskt stöd!

 

IMG_8597

Jag var ju lite osäker på om det var ok att börja jobba trots att jag inte är helt frisk. Läkaren sa att eftersom jag tyckte det kändes kul att börja jobba så är det ok, och det är bra att testa sina gränser lite. Skillnad är det för dem som känner oro och inte kan sova inför att börja jobba. De är inte mogna ännu. Kändes som en tydlig och logisk tankegång. Så ja, jag är nog mogen. Nu gäller det bara att jag är smartare än mig själv och håller mig i skinnet. Jag ska be de runt mig att påminna mig om jag taggar upp. 🙂

IMG_8598

Njuter av tulpanerna som mamma och pappa hade med sig. Vårblomman nummer ett. Och vårfärgen nummer ett.

Nu ska jag ta en promenad i den strålande solen!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  15 februari, 2017 at 08:41

  Vad roligt att det fungerar bra med jobbstart. Det din läkare sa verkar mycket förståndigt. Gläder mig att du mår bättre och tycker det är kul att gå tillbaka till jobbet.
  Kramar
  Maria

  • Reply
   Lena
   22 februari, 2017 at 06:43

   Ja, min läkare verkar ha stor erfarenhet av det där och säger kloka saker.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.