livet

DEN BÄSTA ONSDAGKVÄLLEN PÅ LÄNGE

Igår blev fick vi den bästa onsdagkvällen på länge. En middag på stan, spabad när vi kom hem och chill i loungefåtöljerna gjorde vår kväll!

bästa onsdagkvällen på länge

Ibland har Rum 35A kvällsöppet på vissa vardagskvällar. Denna vecka var det onsdag-torsdag. Jag hade bokat in oss igår kväll. Ni vet det där stället som är inredningsbutik-café-restaurang-catering i ett, som jag pratat om ett antal gånger.

Vi kom ner rätt tidigt så det var bara nåt sällskap där när vi kom. Dessutom har de införskaffat mera utemöbler än tidigare, så det fanns gott om plats.

bästa onsdagkvällen på länge

Där under trädet hade det valts ut en plats åt oss för att vi skulle få en liten solstrimma… om det skulle dyka upp nån sol möjligen. Det gjorde det inte, men vädret var helt ok ändå. Klänningsvarmt faktiskt.

bästa onsdagkvällen på länge

Det här måste vara Enköpings mysigaste innergård. Här fyllde det på med folk vartefter kvällen gick.

Där borta står ett sånt där cornhole-spel som verkar så poppis. Har sett det lite här och där. Har aldrig testat, men det är säkert ett lättsamt spel för lite underhållning.

bästa onsdagkvällen på länge

Andreas tog räkmackan. Den har vi ätit där några gånger. Vi konstaterar att det är den godaste räkmackan vi ätit. Så han vågade inte testa nåt annat 🙂

bästa onsdagkvällen på länge

Men det här då! Chèvre-sallad med varma rödbetor och varm halvsmält chèvre. Jamen jisses så gott det var.

Den där hallonvinegrätten satte verkligen pricken över i:et! Jag är så glad att jag vågade släppa taget om den där räkmackan.

bästa onsdagkvällen på länge

Självklart måste man ju ta till tid för att hinna kolla runt på alla fina saker som kommit in. Kan tänkas att det blev lite shopping 🙂

Nästa gång vi ska dit blir nog på Trädgårdsdagen 2 september. Vi kör en favorit i repris helt enkelt. Först Trädgårdsdagen och sen lunch på 35A. Den dagen kör de säsongsavslutning på matserveringen i trädgården och fortsätter sen enbart med inredningsbutiken. Här kan du läsa om förra året.

Vi satt under vårt träd och njöt i ett par timmar innan vi trampade hemåt. Sen var det bara att duscha av sig och hoppa i badet. En dryg timme senare satt vi ute i loungefåtöljerna och njöt i den sköna sommarkvällen. Den bästa onsdagkvällen på länge!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.