hälsa & friluftsliv

Tack för att du hälsade, det var snällt

IMG_0336


IMG_0346

IMG_0338

Vi har nya grannar några hus bort. Ett par i 80-årsåldern. Har försökt heja på dem när jag åkt förbi ett antal gånger, men de har inte verkat inte så intresserade av att heja. I de lägena kan man ju antingen välja att lägga energi på att tänka att de är stroppiga som inte behagar hälsa eller så kan man tänka att de är blyga eller kommer från en sån miljö där man inte brukar hälsa på varandra. Jag valde den senare varianten.

När jag passerade idag stegade jag fram på gräsmattan, hälsade och berättade vilket hus jag bodde i. De blev så himla glada och berättade de var från grannstaden. När jag skulle gå så sa hon tack för att du hälsade, det var snällt. 

Rundan gick så bra så jag slog personligt hastighetsrekord. Är säker på att jag sprang på gladenergi bara för att de blev så glada. När jag sen kom tillbaka så satt gubben och applåderade så jag hörde trots att jag hade musik i öronen.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Susanne
  25 april, 2014 at 08:22

  Härligt!!

  Kram på dig

 • Reply
  Tittilina
  25 april, 2014 at 10:33

  Bra gjort! Med både löpningen och påhälsningen!

  Ha en skön helg!
  Kram

 • Reply
  Lotta i USA
  26 april, 2014 at 01:29

  Heja dig! Mera sånt, ta initiativ och säga hej till varandra fast det inte känns som ”solklart läge”.

  Och du…har jag frågat dig om ert köksbord?! SÅ snyggt.

  KRAM och trevlig helg

  xx

 • Reply
  Åse
  26 april, 2014 at 06:05

  Gladenergi det är härligt det, trevlig helg. Kram Åse

 • Reply
  Linda
  26 april, 2014 at 02:38

  Underbart!

  Kram Linda

 • Reply
  Den där Victoria
  29 april, 2014 at 07:27

  Underbart!

  Kram kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.