hälsa & friluftsliv

ÄNTLIGEN ETT GYMBESÖK PÅ LUNCHEN

Äntligen kom jag iväg på ett gymbesök på lunchen igår. Det var svinjobbigt eftersom jag inte tränat på en evighet. Jäklarns vad nedbruten kroppen blir när man inte underhåller.

gymbesök på lunchen

Men skönt var det givetvis ändå att utmana musklerna. Jag sänkte vikterna jämför med där jag lämnade så jag inte skulle göra mig illa. Och sen kämpa på. Mycket lättare att få ont när man kommit upp en del i ålder.

gymbesök på lunchen

Det känns otroligt viktigt att hålla igång på olika sätt. Extra viktigt när man kommer i förklimakteriet eller klimakteriet tror jag. Att hjälpa kroppen att må så bra den bara kan. Trots att man vet allt det där så är det så lätt att låta latmasken ta över. 🙂 Men nu så. Igår fick det bli ett gymbesök på lunchen. Nu var jag där en gång iallafall 😉 Får se när det blir nästa gång, hehe.

gymbesök på lunchen

Nu på morgonen ska vi göra nåt riktigt kul. Vi ska träffa en Instagram-kompis. Eller två rättare sagt. Det är ett par. @husbilsmaja heter de. De har stått med sin husbil i hamnen här i Enköping inatt. Så föll det sig så att vi blev bjudna till dem. Det blir en kortis eftersom både de och vi ska iväg sen. Så himla roligt med sociala medier!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.