livet

Min senaste outfit

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Kom på att jag inte hunnit visa min senaste outfit. Toppen Gustav i bomull och silke är helt suverän i sommarvärmen (när den nu kommer tillbaka). Och är så där perfekt att man kan klä ner den till ett par shorts eller jeans eller klä upp den med ett par glamorösa byxor som här. Banden som hänger ner från axlarna gör att man antingen kan dra ner tyget så axeln blir mer klädd eller ha det uppdraget som jag har. Både banden och knapparna är lite lagom glittriga. Blusen hittar ni här.

Brallorna är ju så roliga och coola att man bara måste bli kär i dem. De funkar också lite mera casual, med ett par sandaler, eller till fest med ett par heals. Det är ett par Tony Cohen och ni hittar dem här. Vet ni vad det bästa av allt är?! Bägge är nedsatta med 70%.

Min kära gamla väska från Aldo, Chicago har tyvärr gjort sitt, så jag behövde verkligen en ny. Krokoprintväskan blev en värdig ersättare. Även den på rea här.

Det är väl härligt att shoppa loss på reor!? Man får liksom så mycket saker för pengarna och det tackar man ju inte nej till.

(Sandalerna Scorett och hatten Aldo, Stockholm, gamla).

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  AktivaDagar
  17 juni, 2014 at 09:06

  Coolt! Stiligt och tufft på samma gång! Är själv ”galen i kläder”, även om det mest är ”friluftskläder” som får plats på min blogg… Men när jag är ”at work” har jag lite andra, mer städade ”outfits”… 🙂

 • Reply
  Home2tiny
  17 juni, 2014 at 11:02

  En ursnygg outfit på en cool bloggerska, en stil som gillas mycket…..Älskar reor o 70 %….. tänk vad man tjänar, he, he. Kramisar Tina

 • Reply
  helenas enkla vardag
  17 juni, 2014 at 11:53

  70 % då snackar vi REA!! Gillas mycket. Riktigt cool outfit på en cool brud.
  Kram Helena

 • Reply
  Lotta i USA
  18 juni, 2014 at 04:38

  Har jag sagt att du är så himla läcker? Snygg, alltid så cool. Jag tokgillar din stil Lena!

  Behöver piffa upp mig, helt klart.

  KRAM

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  18 juni, 2014 at 08:55

  Snyggt! Kikade in på sidan och där fanns mycket med hög ”jag-vill-ha”-faktor.
  Kram Helén

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.