livet

SNÖFATTIG TILLVARO

Det är en extremt snöfattig tillvaro vi lever här på våra breddgrader. Extremt snöfattigt. Det har kommit lite ett par omgångar, men det har försvunnit lika fort. Jag törs knappt säga det, men jag längtar faktiskt lite efter snö.

Jamen det blir ju så ljust. Och luften blir skön. Och dessutom känns det som att det oftare är soligt när det är snö. Det har ju helt klart sina fördelar med att det inte är snö. Att jag har en säkrare och enklare körning till jobbet utan snö. Det brukar vara lite stökigt på vägarna då det är halt och snöigt. Kör man då två timmar om dagen så exponeras man ju helt klart för mera risker. Nu har jag en bra bil med riktigt bra väghållning och jag känner mig inte det minsta rädd, men det krävs mer skärpa att köra. De här bilderna är tagna prick på dagen fast för fyra år sedan. Då var det mycket snö minsann.

Igår fick jag ett meddelande från Ulrica som bjöd in mig att ta en fika med henne och Tina. De höll på att jobba med Tinas blogg, som ska få lite förändringar. Så himla gulligt av dem att bjuda in mig. Tina har jag träffat ett par gånger, senast för ett år sedan. Så go tjej som verkligen utstrålar värme. En sån som man liksom tycker om direkt. Ulrica har jag känt i ett antal år och vi har setts många gånger vid det här laget. Hon är nog bland de mest bjussiga personer jag känner. Ställer alltid upp när man ber om hjälp. Eller så här, hon ställer upp även om man inte ber om hjälp. Hon styr liksom upp när hon ser att det behövs. Så värdefullt! Och vilka bilder hon tar sen! Jag sladdade in efter jobbet och fikade och babblade en stund innan det var dags att lämna dem. Ulrica och jag har en dejt inbokad redan i nästa vecka. Tina hoppas jag på att få träffa snart igen.

Men det var igår det. Idag är det fredag. Sista rycket för veckan. Jag ska försöka allt jag kan att komma iväg tidigt från jobbet. Jag föreslog nämligen en aw efter jobbet, men då krävs det att jag inte kommer hem så sent. Så. Bäst att göra sig i ordning.

Ha en grym fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tina ME
    19 januari, 2020 at 09:32

    Jag är lite kluven till det där med snö. Jag vill ha det när jag är i fjällen eller i Alperna. Det är fint när det blir ljust och härligt men jag gillar inte när det är halt. Men en liten sväng till med snö tycker jag ändå kan få komma nu. Kul att få träffa dig en snabbis häromkvällen <3. Hoppas att vi ses snart igen. Kramar //Tina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.