livet

TILL ALLA SOM BOKAT/TROR SIG HA BOKAT/ÄNNU EJ BOKAT PLATS PÅ BLOGGEVENTET

IMG_0660

Ni som bokat eller tror er ha bokat

Försäkra er om att ni fått ett bekräftelsemail om ni bokat eller tror er ha bokat. Om ni inte fått det, titta i skräpposten. Om det inte hamnat där så kontaktar ni oss på bloggevent2014@hotmail.com. Vi ser nämligen ett antal försök till anmälningar i systemet, men som inte gått hela vägen igenom.

Vi har förstått att det är svårt att få plats med namnet i meddelandefältet i samband med betalning. Gör så gott ni kan och maila gärna oss om att ni betalat och vad ni skrivit så ordnar det sig.

Vi kommer inom kort att presentera och länka till alla bloggerskor som anmält sig. Det kanske kan vara lite kul att se. Den listan kommer sen att uppdateras vartefter det kommer in flera.

Ni som ännu inte har bokat

Eventlokalen Klara Hall rymmer ett par hundra personer. Vi är inte riktigt där än 😉 Det finns alltså platser kvar. Vi vill än en gång påminna om att allt överskott går till Barncancerfonden. Från er som bokar nu och framåt önskar vi betalning omgående. Här  får ni info om eventet och en länk till anmälningsformuläret.

Här kan ni följa allt om eventet eller på våra bloggars kategori för eventet här till höger.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Åse
  30 juni, 2014 at 10:25

  Blir säkert ett toppen trevligt event, önskar att jag hade kunnat vara där.Men det kommer väl säkert en bildresa att njuta av så småningom. Kram Åse

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  30 juni, 2014 at 07:51

  Toppen med lista på alla som bokat sig. Spännande att se vilka man ”känner” sedan tidigare och alla nya som man kan lära känna 🙂
  Jag har fått bekräftelse-mail i alla fall 🙂
  See you!
  Kram Helen

 • Reply
  Vitae Stilo
  30 juni, 2014 at 10:00

  Å så roligt, ser verkligen fram emot den listan…

  Skall bli roligt att ses igen.

  Kra
  Helen

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.