inredning

Loppisfynd

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

I slutet på sommaren var den en liten loppis nere vid en av våra båthamnar i närheten. Vi cyklade ner i värmen. Jag hittade små vaser för tio kronor styck. Ett helt perfekt loppisfynd om ni frågar mig. Älskar en massa små vaser just nu. Och de här är ju vackra att ha framme även utan innehåll tycker jag.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  4 september, 2014 at 09:25

  Verkligen ett fynd! Så fina!
  Kram Helén

 • Reply
  Den där Victoria
  4 september, 2014 at 01:10

  Åh, så fina. Loppis är grejer det!

  Kram Victoria

 • Reply
  ulrica
  4 september, 2014 at 04:59

  Jag strosar alltid runt flera varv i mammas och pappas loppis när jag är där och hälsar på, men jag säljer mest grejer där och köper inte med mig hem så mycket :). Dina fynd var superfina!!

  KRAM

 • Reply
  ullis
  4 september, 2014 at 11:04

  Jättesöta vaser och verkligen ett fynd, jag tycker det är svårt med loppisar har nog inte gått på tillräckligt många för att får ett tränat öga 😉 får jobba på det. Hoppas ni landat lite nu efter eventet och bara kan supa in och njuta av hur duktiga ni varit.

  Kram Ullis

 • Reply
  ullis
  4 september, 2014 at 11:09

  Psssst det är ju min och Jonnys ”hemliga kod” ha ha, nejdå jag bara skoja ska fixa det 😉

  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.