inredning

BLOMHÖRNA I VARDAGSRUMMET

Man skulle kunna kalla det för en blomhörna. Den där hörnan i vardagsrummet på bilderna. Blomhörna för att det är ett hörn och det står en stor blomma där.

blomhörna

Det är bara det att jag har blommor i vart och vartannat hörn. Både hörn som ”buktar in” (som på bilden) och hörn som ”buktar ut”. 🙂

Den där monsteran står nog bra där. Den verkar trivas riktigt bra så mycket som den växt sen vi flyttade hit. Jag gillar den jättemycket. Jag gillar också minnena från vår resa till Tanzania för 1,5 år sen. Hantverk i form av de vilda djuren får stå där intill zebra-lampan och påminna oss om en fantastisk resa.

Hörnan i ett härligt förmiddagsljus!

Härligt förmiddagsljus är det minst av allt idag. Gråmulet och trist. Men det gör inget eftersom det är en helt vanlig arbetsdag idag. Passar på att slutföra det här inlägget på förmiddagsfikat nu.

Innan arbetsdagen började var vi hos Polisen för att beställa pass. På tio minuter var vi klara båda två så jag satt vid jobbdatorn redan kl 8 ändå. Sen får vi se när passet kommer att komma till användning första gången. Kanske i mars. Kanske i april. Att det blir en resa i april är bokat och klart, men kanske klämmer vi in en i mars också.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.