livet

Vinterpynt

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Jag upptäckte ordet vinterpynt förra året. Himla fiffigt ord. Det är ju liksom perfekt att använda då man vill mysa till det lite med nästan-advent-saker, men det ändå känns lite för tidigt att gå all in. Det hann jag med i söndags. Att vinterpynta alltså.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  AktivaDagar
  27 november, 2014 at 11:55

  Men SMART alltså! Och det är ju DET vi behöver! Inte bara julpynt alltså utan ljus i mörkret även resten av vintern… Jag har redan ”anammat” detta med t.ex. ljusslingor som hänger uppe hela året men tänds när det mörknar. Men nu har de fått ett namn! Tack 🙂

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  27 november, 2014 at 06:26

  Fint! Jag ska vinterpynta nu i helgen. Fram med ännu fler ljusstakar och renar och diverse annat smått och gott.

  Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.