livet

STOD I POTATISLANDET OCH FOTADE EN STUDENT

Måste man så måste man. Måste man stå i potatislandet för att få bästa vinkeln så är det bara att stå i potatislandet. Så jag stod igår i potatislandet och fotade en student, medan jorden rann in mellan tårna i tofflorna. Ibland måste man göra vad som krävs liksom. Och det var så värt det! Tacksamt att fota en galet vacker unge!

Tänkte bjuda på en liten sneak peek och några bakom-kulisserna-bilder.

Jag testade lite olika avstånd. Jag kollade av ljuset och testade inställningarna. Jag satte dit lite rekvisita.

Jag bredde ut all utrustning på en pläd och satte ett paraply som solskydd. Skönt att ha allt lättillgängligt.

En del av rekvisitan. Är de inte fantastiska? Det var rosorna från mina föräldrar som jag visade härom dagen. Passade perfekt för gårdagens ändamål.

När studenten var färdigfixad så kom hon ut för att bli förevigad.

Efter en liten photoshoot hemmavid så åkte vi ner till Vattenparken för lite härliga miljöbilder. Här förbereder hon sig lite.

I väntan på att jag ska krångla färdig med objektiven, och innan jag sa att jag var klar, så måste jag ju skjuta av några bilder i smyg.

Det var så himla roligt att för första gången plåta såna här pass seriösa bilder. Ungefär 150 stycken fick jag med mig hem. Valde ut ungefär 80 stycken av dem att jobba vidare med. Här fick ni se en liten sneak peek. Vem vet kanske ni får se några av de ”riktiga” bilderna sen. Jag brukar ju oftast bara visa bilder på antingen mig själv eller på andra influencers. I undantagsfall så slinker det med nån annan också. Kanske blir det ett undantag framöver 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ulrica
    4 juni, 2019 at 10:44

    Ja, om det känns OK för dig och för studenten så visa jättegärna färdiga resultaten, i alla fall några :). Det roliga är att den bilden du har när hon står och hänger över räcket.. jag har en i stort sett identisk bild på Denise som jag tog på henne när hon tog studenten :). Perfekt ställe för såna bilder!

    KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.