hälsa & friluftsliv livet

Trots allt så tror jag på en vår

Tröttnar aldrig på bilden av ungbjörkarnas stammar! Vet inte vad det är, men jag gillar det.

Termometern visade på -15,9 imorse vid 6. Inte ok! Men framåt lunchtid så hade det stigit till -4 då jag gav mig ut på en runda. Och vet ni vad, jag fick faktiskt ta av mig vantarna och öppna jackan efter halva sträckan.

Det fälls träd och schaktas. Det sätts upp käppar med flugor för höjder och det läggs avlopp.

När jag kom tillbaka och hade ätit tog jag en kopp kaffe ute i solen. Åh vad solen värmde.

Snö och kyla. Trots allt så tror jag på en vår.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sara
  16 mars, 2013 at 06:56

  Ja visst blir det vår! Till slut! Jag var ute en löprunda igår innan middagen och då hade det börjat krypa neråt igen och var kallt. Bäst just nu att komma ut mitt på dagen! Kram Sara

 • Reply
  Linda
  16 mars, 2013 at 08:05

  Fin bild på björkarna.

  Jag hade på mig extra tjocka nylonstrumpor under jeansen igår och tjockjackan var på. Det fungerade bra när jag åkte till Uppsala men sen när jag skulle hem och skyndade mig ned till bussen, jisses vad varmt det blev.
  Men det är ju skönt att solen faktiskt börjar få makt att jaga bort kylan under dagen. Det är ett bra tecken. 🙂

  Önskar dig en trevlig lördag!
  Kram Linda

 • Reply
  mammaxtre
  16 mars, 2013 at 08:56

  Jag är svart och vit varför Björken är en klar favorit 🙂

  Ha en fin helg!

 • Reply
  Åse
  16 mars, 2013 at 11:49

  Vilka läckra bilder på björkarna. Snart snart kommer den nog den efterlängtade våren. Njut av helgen.

 • Reply
  Sarah Lundgren
  28 maj, 2014 at 01:06

  Hej Lena! Hittade din avvakta bilder på björkarna. Var har du tagit dem? Jag är på jakt efter en björkskog i uppsalatrakten. Vet inte var du befinner sig men chansar och frågar om du har något tips.

  Sarah

  • Reply
   Lena
   28 maj, 2014 at 01:29

   Har fotat dem i Enköping.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.