livet

GRÖTBLANDNING I DEKORATIV BURK

Ni vet ju vid det här laget att jag älskar att äta frukost och att jag äter gröt i princip varje morgon. Ni kan tro att jag blev glad då jag fick en grötblandning i en dekorativ burk av svärmor i födelsedagspresent.

grötblandning

Jag har hunnit äta en hel del av den innan jag fotade. Jättegott! Glömde fråga vad det är i den, men det verkar i alla fall vara havregryn, pumpakärnor, linfrön, russin, torkade aprikoser och nötter. Jag tillsätter bara lite salt.

En dryg deciliter blandning och 2 dl vatten häller jag upp i en skål och blandar runt. Sen kör jag 2 minuter och 30 sekunder i mikron. Eftersom det är torkad frukt i så behövs inget äppelmos utan jag häller bara på mjölk och äter. Mums!

Fy fasiken vad den här helgen har gått fort. Vi har visserligen fått mycket gjort, så vi känner oss nöjda, men att-göra listan är fortfarande väldigt lång tyvärr. Igår var vi på Erikslunds shoppingcenter i Västerås och fick lite uträttat. Bland annat köpte vi Elfa-system för förvaring i walk-in-closet’en och ett par skåp för förvaring av vaser. Vi hittade faktiskt lite kläder. Det var länge sen. Och nån julklapp kunde vi checka av. Mötte upp min dotter en stund också. Åkte hem efter sex timmars shopping. Sen hade vi en rolig lördagkväll hemma med skenor och konsoler 🙂

Igår söndag köpte vi en hög julgran och en längre slinga julgransbelysning. Fortsatte med pysslandet hemma och sedan gick vi över till svärisarna på adventsfika. Fortsatte sen med lite julklappsinköp på nån webbshop innan det var dags att ta kväll. Vips så var helgen slut!

Det är bara att kavla upp ärmarna, köra ner huvet och köra ny vecka. Laddar på med grötblandning för att få energi. Julen och några dagars ledighet närmar sig med stormsteg. Mycket ska hinnas med innan dess. Men jodå, vi hinner med att julmysa och koppla av också!

Startar veckan först med luciamorgon framför tv’n innan jag åker till jobbet. En mångårig tradition jag har. Och jag får sällskap också. Så mysigt! Förra året missade jag hela grejen, efter typ 30 års tradition, trots att jag var uppe och i farten!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.