livet

Sigtuna julmarknad

Det var så magiskt vackert att jag var tvungen att be maken stanna bilen. Kan inte minnas att det någonsin varit så vackert på våra breddgrader förr.

Det var galet mycket folk på Sigtuna julmarknad. Vi försökte gå in och ta en fika, men fick vända i dörren. Sponsrade den lokala idrottsföreningen med en varsin korv istället.

 

Det var en väldigt fin julmarknad med många kvalitetsprodukter, kändes det som. Mycket julstämning med all snö, men jag saknade julmusiken. Kanske var det för kallt för att det skulle fungera.

 

Lurade in maken i kläd- och inredningsbutiker med motiveringen att vi skulle värma oss. Funkade 😉 Knocks, Cri cri och Ombonat bl a fick besök av oss.

 

Det är så mysigt i de där gamla huset. På ett ställe hade de till och med en öppen spis med en sprakande brasa. Hur mysigt som helst.

När vi kom hem var det skönt att sätta sig framför braskaminen med en latte och en saffransbulle med vit choklad. En härlig eftermiddag.

Må bäst!

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Välkommen Hem!
  9 december, 2012 at 07:15

  Älskar julmarknader! Brukar åka till Vadstena.
  Lussebulle med vit choklad vad e de för nån lyxvariant??… 😉
  Kram Judita

 • Reply
  creando
  9 december, 2012 at 07:22

  Det är så vackert att det gör ont. Och det är vi inte bortskämda med på vintern i södra delarna av landet…. 🙂

  kramar

 • Reply
  Nilla
  9 december, 2012 at 07:51

  men jag trodde ni skulle komma nästa söndag? jag var ju också där idag. fast jag gick ganska fort igenom det var s mycket folk och sååå kallt så vi gick snabbt in på museet och fikade.:) kramkram Nilla

 • Reply
  Helenasenklavardag
  9 december, 2012 at 08:17

  Håller med dig, dagen har varit magiskt vacker! Skulle också velat vara på marknad i Sigtuna!
  Kram Helena

 • Reply
  Lotta
  9 december, 2012 at 08:57

  Lovely! Vilken dag. Har varit på Sigtunas julmarknad en gång. Vet att det brukar vara galet mycket folk, men svårt att låta bli ändå när man vet att det är så mycket fint.

  xx

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.