livet

ETT FÅNG ROSOR TILL ER ALLA!

SONY DSC

Skulle vilja ge ett fång rosor till er alla! 

Jag känner att jag varit en urusel bloggerska under hela hösten och inte känt den där sprudlande inspirationen. Har inte ens lyckats prestera ett inlägg om dagen. Och inte har jag köpt nåt nytt att tipsa om heller. Jag har inte hunnit läsa andras bloggar som jag vill och än mindre kommentera som jag vill. Allt beroende på halvtidsstudier utöver heltidsjobb. Då är det ju liksom tvunget att välja bort nåt för att hålla ihop.

Ändå så märks det inte i statistiken. Den ligger konstant på samma nivå. Hur är det möjligt!? Så varsågoda, buketten är till er alla läsare! Ni är bäst!

Men snart snart, om några dagar, då får ni se på grejer. Med en ny kamera tar jag er med på vår resa till (förhoppningsvis) soliga California!

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  10 december, 2014 at 08:54

  Bloggen ska vara en glädjekälla, inte ett måste. Du är ju här när du har tid. Ibland kommer livet lite emellan.
  Kram Helén

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  10 december, 2014 at 05:22

  Det ska bli så spännande att följa er på er resa!!!!!! Ser verkligen fram mot det.

  Synd att vi inte fick ses innan så att jag fick krama dig innan du far over there.

  Kram Linda

 • Reply
  Milla
  10 december, 2014 at 09:37

  Jisses vad jag känner igen mig! Jag har inte bloggat på över 2 veckor! Har ingen inspo alls, och alla skriver om jul och pynt och det roar mig inte alls tyvärr… och en del jobbiga saker gör mig helt i obalans, samtidigt som det är livet här utanför som känns viktigast just nu… så det blir det ju ibland, prestera ett inlägg om dagen tycker jag inte behövs alls faktiskt. kram Milla

 • Reply
  Katarina
  10 december, 2014 at 11:21

  Hallå där!
  Tack för din gulliga hälsning..;) Jag ska tipsa Helena om Kumla också..;)
  Tänk att det är dags för er resa nu! Jag ser fram emot att få se MASSOR av bilder..;) Med ny kamera är det ju extra kul..
  Ja du bloggen…nej det är svårt att hinna läsa och kommentera andra bloggar så mycket som man vill…något jag lätt får dåligt samvete över…men det går ju helt enkelt inte…då hinner man inte göra sina egna inlägg….för nån gång måste man ju ta hand om hus o familj…;)
  Kram och ha en fantastisk resa nu!
  Katarina

 • Reply
  Ulrica
  13 december, 2014 at 10:24

  Vet du, jag undrar om inte många av oss känner så för tillfället.. kan det vara mörkret som sänker vår energi?

  Men bloggen får aldrig bli ett måste, det ska vara roligt och givande!!
  Jag skickar en stor ros tillbaka, för jag är så oändligt glad att du tittar in till mig trots att jag vet att du har dåligt med tid. Det värmer massor!

  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.