livet

ISTÄLLET FÖR ATT BAKA 732 KAKOR OCH TVÄTTA 48 FÖNSTER

SONY DSC

Haha, vilken fruktansvärt urkass bild jag serverar idag. Brusig p g a bristfälligt ljus och en sladd som hänger fel. Jaja, kanske kan det kännas som en lättnad för nån.

 

Har ni det bra? Hoppas att ni inte sliter ihjäl er inför jul!

Eftersom vi är borta stora delar av advents- och jultiden så har jag hoppat över nästan allt. Plockade ju fram adventspyntet för ett par veckor sedan. Det får räcka. Jag har inte köpt en enda ny julpinal. Julklapparna är inköpta och levererade. Har bara köpt till mina föräldrar och syrrans familj, som vi brukar. Vår familj får se resan som en julklapp. Den prislappen kommer inte bli allt för liten är jag rädd. Men det är det ju så klart värt.

Så härligt att umgås med familjen på en resa. Att få uppleva allt tillsammans och sedan ha ett gemensamt minne att prata om.

Istället för att baka 732 kakor och tvätta 48 fönster så har jag städat datorn. Har rensat bland tusentals och åter tusentals bilder. Det har tagit mig ett antal kvällar och dagar. Håller på att kopiera över allt jag är rädd om till en extern hårddisk. Det vore ju för trist om nåt händer med datorn så alla bilder och andra filer försvann.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  ullis
  7 december, 2014 at 12:42

  Ja man borde vara lite mer rädd om bilderna, jag lyckades kassera en hel del en vända när en dator slängdes här hemma bland annat allt från en Paris resa och mycket mycket mer, lite ångest. Numera sliter jag aldrig inför jul, jag bara njuter det är väl en av alla fördelar med vuxna barn antar jag 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  Katarina
  7 december, 2014 at 10:21

  Hallå där!
  Å så skönt det låter att få lov att strunta i allt…haha det kan ju förstås jag med…men jag viiiiiill jag viiiiill ju få 48 fönster putsade och 732 kakor bakade…haha…du är ju för tokig.
  Att umgås med familjen är ju det som är allra bäst med julen så er jul kommer ju bli toppen.
  Kraaaaam Katarina

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  7 december, 2014 at 12:11

  Härligt befriande med sådana bilder emellanåt. 🙂

  Kram Linda

 • Reply
  Annika
  7 december, 2014 at 03:05

  Förstår att du längtar tills ni åker och du får träffa din dotter igen. Min dotter ska gå på highschool nästa år, men vi får inte hälsa på förrän tidigast på sommaren när hon går ut (organisationen som hon åker med säger att det inte är så lyckat när man kommer tidigare). Hur ska jag klara mig?? Min dotter är 15 nu och går i 9:an. Jag tittar in här lite då och då och läser och försöker lugna mig att det faktiskt inte är så farligt. Men mitt mammahjärta säger att det kommer att brista. Ha en fin andra advent! Kram Annika

 • Reply
  AktivaDagar
  7 december, 2014 at 09:31

  Lugnt läge här… Efter två jular på bortaplan, i fjällen, har vi lagt ner många måsten och sånt… Satsar på stämning och gott mående… 🙂

 • Reply
  AMARYLLISAR OCH KURSDAGS IGEN | Gott för själen
  18 november, 2015 at 06:31

  […] de lagom ska hinna slå ut till första advent. Denna gång blev det helt vanliga röda på Ikea. Såna här valde jag förra […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.