livet

INBJUDNA TILL MELLANSONEN PÅ KALAS

Idag är vi inbjudna till mellansonen på kalas. Min mellanson fyller år idag. Många har tyckt synd om honom genom åren för att han fyller sent på året. Men jag vet inte vad han själv tycker egentligen. Jag tycker att det är bra.

inbjudna till mellansonen

Jag tror att det är rätt bra att han inte föddes på andra sidan nyår. Hans bror är född -88 och han själv -89. Så, hade det blivit på andra sidan nyår så hade han fått vänta ett år till på att börja skolan när han var barn. Ett år till senare än brorsan.

inbjudna till mellansonen

Och det där med att eventuellt vara sämre än andra barn i klassen för att man är född sent… Stämmer inte alls. Det är såklart en individuell fråga. För hans del stämmer det inte. Det har alltid gått bra för honom.

inbjudna till mellansonen

De här bilderna är faktiskt från hans kalas förra året, som jag inte publicerat tidigare 🙂 Då hade hans sambo gjort så gott fikabröd. Den här gången ryktas det om annat på bordet. Så här var det när han fyllde 30.

Jag jobbade igår, hemifrån, för att stöka undan lite och slippa jobba så vansinnigt långa dagar efter nyår. Idag är jag ledig igen. Ska till nagelsalongen på förmiddagen. Sen är vi alltså inbjudna till mellansonen på kalas. Sen ska vi nog förbereda nyårsafton lite.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.