livet

Miljövänligt är bra grejer det

SONY DSC SONY DSC

Vi har duktigt sopsorterat länge och försöker tänka på att inte använda bilen i onödan. På matvaror har vi varit sämre. Tack vare dotterns kampanjande här hemma och den här kvinnans kloka inlägg har vi fått upp ögonen för ekologiska alternativ. Det är inte längre så stor prisskillnad. Vissa varor är till och med billigare.

Det finns många områden där man kan påverka växthuseffekten. När man t ex bygger hus blir det stor belastning på miljön. Mycket material går åt och många transporter. När man renoverar eller tilläggsisolerar hus har man möjlighet att välja material och leverantör med ekologiskt tänk. Ett mycket bra alternativ verkar vara Cremab (som jag skriver inlägget ihop med), som finns på fem orter. De miljöanpassar byggprocessen både vid tilläggsisolering och nyproduktion och strävar efter att kunna leverera en helt miljövänlig och återvinningsbar produkt. Och vet ni vad? De har hållit på i 12 år och har högsta kreditvärdighet. Det tyder på trygghet och stabilitet för kunden (säger ekonomen). Bra va’!?

Miljövänligt är bra grejer det.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  5 juni, 2014 at 03:49

  Jag är inte heller så bra på att äta ekologiskt, men jag tänker på det mer och mer. Köper dock alltid svenskt kött!
  Kram Helén

 • Reply
  AktivaDagar
  6 juni, 2014 at 02:08

  Intressant alternativ! Roligt att såna finns! Ska inte bygga nåt nu men skulle jag göra det idag skulle jag helt klart tänka mycket ”miljö”…

 • Reply
  Frida Svensson
  6 juni, 2014 at 02:42

  jag gillar verkligen saltå! det känns verkligen som att man ger kroppen bästa möjliga!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.