livet

EN VACKER SOLUPPGÅNG GJORDE MIG SÄLLSKAP

IMG_1987 IMG_1984 IMG_1982 IMG_1986

God morgon! En vacker soluppgång gjorde mig sällskap då jag åt frukost i morse. Drog på mig jacka och skor och sköt av några bilder. Tänkte på att jag är glad över bloggandet. Hade jag inte bloggat hade jag förmodligen inte bemödat mig att rusa ut.

De senaste dagarna, varvade med vardag och helgdag, har varit perfekta för att komma ikapp med tiden. Har jobbat i fredags och igår och sedan slappat lite på helgdagarna emellan. Idag blir det inte så mycket slappande. Ska kicka igång pluggandet igen och sedan ska det lilla advents-(julpyntet) få åka upp på vinden igen.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ulrica
  6 januari, 2015 at 10:03

  Underbara bilder!!
  Och du, visst är det så att bloggandet hjälper fotointresset att hålla sig vid liv. Jag lade ju ner min blogg när Facebook hade sin största bubbla, men fotointresset dog mer eller mindre och tack vare Linda som hjälpte mig att vilja blogga igen så vaknade intresset och nu gillar jag både att fota och blogga mer än nånsin. Dock kommer jag nog aldrig gå tillbaka till foto som jobb, det tog för mycket energi.

  KRAM

 • Reply
  Jämtlandshanna
  6 januari, 2015 at 09:31

  Ja vilka vackra bilder och fantastiska färger på den där himlen. 🙂
  Kramar

 • Reply
  Katarina
  6 januari, 2015 at 10:23

  Wooow vilka bilder!
  Ja du om det inte vore för bloggandet skulle man inte ta hälften så många bilder men man skulle ha dubbelt så mycket tid…haha..
  Tur att det är så förbaskat skoj..;)
  Kram Katarina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.