livet

SISTA NATTEN PÅ TORPET ÄR ÖVER

Då har vi haft sista natten på Torpet. Torpet som inte är nåt torp. Det som en gång var ett torp på landet, men som på senare år varit en modern bostad i ett villaområde.

Sista natten på torpet är över
Sista natten på torpet är över

Igår packade vi nästan allt och körde till lägenheten. Jag packade upp det medan Andreas åkte hem och packade in loungegruppen för vintern. När jag kom hem ett par timmar senare tömde jag ur alla tomatplantor och tog in krukor.

Idag flyttar vi det sista till lägenheten och sover första natten där. Det som varit min lägenhet sedan februari 2016. Den som jag hyrt ut i andra hand till dottern och hennes sambo i ett år. Dit flyttar vi idag för att bo i åtta månader medan Torpet rivs och vi bygger nytt. Det känns lite sorgligt och märkligt. Men det är ju för ett gott syfte.

Startade dagen med en löprunda och har ätit frukost. Nu ska jag duscha och äta en second breakfast med Andreas. Ha en fin söndag, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  RIVARLÖRDAG MED NÄSTAN ALLA UNGAR - Gott för själen
  25 oktober, 2020 at 07:01

  […] kom den då äntligen. Rivarlördag med svärisarna och nästan alla ungar vi kunde hitta. Vi flyttade till den tillfälliga lägenheten för en vecka sedan och har sedan själva börjat plocka ner huset. Nu var det alltså dags att få […]

 • Reply
  HALVA TIDEN HAR REDAN GÅTT - Gott för själen
  10 februari, 2021 at 06:32

  […] var på helgen i mitten av oktober som vi sov sista natten på Torpet. Torpet som inte var nåt torp. Torpet som revs strax innan […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.