livet

ETT GRATTIS & SUGER UT DET SISTA

IMG_2161

Först måste jag ju skicka ut ett jättegrattis i cyberrymden till min äldsta vän. Tänk, vi har känt varandra sen jag var fem år och idag fyller hon 50. Vi ses fortfarande lite då och då, 45 år senare. Riktigt häftigt när jag tänker efter. Stort varmt grattis till dig, hoppas du har ett fantastiskt firande i Florida!

 

IMG_2156

Vill suga ur det sista ur tulpanerna och passa på att göra ett litet stilleben. De är ju som bekant vackra även som vissna.

 

IMG_2153

För att inte tala om hur vackert det blir när solen ligger på.

 

IMG_2154

Det här är ju verkligen nåt jag lärt mig sedan jag började blogga. Att se och fånga det där vackra i stunden. Att släppa allt för att hinna föreviga de där minuterna, eller ibland sekunderna, av det perfekta ljuset.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Ulrica
  27 januari, 2015 at 07:30

  Ja, det gäller att hålla ut ända in i det sista. Och just tulpaner har en tendens att vara vackra även när de är helt döda :).

  Kram

 • Reply
  helenas enkla vardag
  27 januari, 2015 at 09:00

  Härligt att du har kvar så gamla vänner, det har inte jag. Jaa visst är det fantastiskt med oss att vi måste fånga allt sol, regn, snö, blommor, mat, jaa allt, men det är ju för att det är så himla kul,
  Kram Helena

 • Reply
  Linda
  27 januari, 2015 at 09:06

  Tulpaner är så vackra! Och så våriga. Dags att fylla huset med dem och se fram emot ljusare dagar med mer sol.

  Kram Linda

 • Reply
  mittgodastefinaste
  27 januari, 2015 at 09:27

  Ja visst är det underbart att ta sig tiden att fotografera, avkopplande!

  Jag har också kontakt med min äldsta vän, 37 år senare!

  Kram Jenny

 • Reply
  Lotta
  28 januari, 2015 at 01:19

  Mmmm…..så fint! Och jag håller med dig. En vinkel, en skugga, ljuset från solen…vad som helst kan ju tända ett vaket kameraögat. Tycker om det!!

  Härligt att du har kontakt med din vän, 45 år senare. Fin känsla <3

  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.