livet umgänge

Ledig dag

 

IMG_1085 IMG_1092 IMG_1090 IMG_1088 IMG_1087 IMG_1086

I förrgår hade jag en ledig dag. Ja, det går ju faktiskt att vara ledig en tisdag också. Jag bokade in en lunch med en kompis i Sala. Vi lärde känna varandra då vi pluggade och vi gjorde C-uppsatsen tillsammans. Kul att ses! Det var ett par år sedan sist.

SONY DSC SONY DSC

Och sen körde jag lite fönsterputs och bullbak. Har varit bortskämd med att dottern har stått för nästan all bakning i några år. Men nu fick jag allt fixa det själv. Jamen det är ju faktiskt lämpligt att kunna servera kanelbullar när det är kalas. Och kalas, det blir det i helgen.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Susanne
  18 september, 2014 at 08:11

  Häärliga bilder!

  Mums va gott med bullar, bakade också härom dagen fast vi har inget kalas att se fram emot.
  Är det måntro bloggerskan som fyller år..?

  Njut din dag
  KRAM

  • Reply
   Lena
   18 september, 2014 at 07:15

   Nope, maken.

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  18 september, 2014 at 01:20

  Härligt med en dag ledigt mitt i veckan. Det skulle man unna sig lite oftare.
  Kram Helén

 • Reply
  Linda
  18 september, 2014 at 06:57

  Fina bilder från Sala. Tänk där har jag aldrig varit.

  Vad orättvist att du kan baka bullar!!!! Jag är superdålig på det. Alldeles för många moment för någon så otålig som mig. Nej, jag är nog faktiskt allra bäst på att äta bullar. Det tror jag nog.

  Kram Linda

 • Reply
  ulrica
  19 september, 2014 at 10:24

  Nu har jag dessvärre sällan lediga dagar mitt i veckan, men det vore såå jäkla mysigt om bloggmaffian kunde träffas på en fotopromenad någon gång. Alla vi gillar ju att fota på ett eller annat sätt.. vi kunde ju öva på varandra, och bara ha en trevlig dag ihop 🙂

  KRAM Ulrica

  • Reply
   Lena
   20 september, 2014 at 07:52

   Låter hur kul som helst!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.