hälsa & friluftsliv

TROTS ATT JAG EGENTLIGEN INTE HADE TID

IMG_1995 IMG_1998 IMG_2000

Trots att jag egentligen inte hade tid var jag tvungen att ge mig ut en snabbis på lunchen igår. Det var en jobba-hemifrån-fredag och jag satt och tittade ut på vädret som blev finare och finare. Solen strålade till sist från en klarblå himmel och jag drog iväg på en pw.

IMG_2001 IMG_2005 IMG_2004

Det är perfekt att gå till just den här båthamnen för att se årstidsväxlingarna. Det är så tydligt just här. En sån här dag tänker man inte så mycket på våren. Det vår gärna vara vinter ett tag till.

Idag blir det fastighetsrättsföreläsning för hela slanten. Kommer hem framåt åtta. Fylld av en massa klokskap och energi.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  10 januari, 2015 at 10:21

  Det är ju vackert när allt är täckt av frost. Jag slutade vid tre igår och gav mig ut på en PW. Jag var evinnerligt glad att jag hade dobbar på skorna då det var jättehalt men det var en uppiggande promenad.

  Kram Linda

 • Reply
  AktivaDagar
  10 januari, 2015 at 01:34

  Låter som bra använd tid att hinna ut en stund 🙂

 • Reply
  Ulrica
  11 januari, 2015 at 09:43

  Du gjorde helt rätt.. jag är säker på att den stunden gav dig mer energi till pluggandet!! Och jättehärliga bilder fick du med dig in också :).
  Trivs du bra med kameran?

  Önskar dig en jättemysig söndag i vårt fina vinterland!
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.