inredning

IBLAND MÅSTE MAN VARA SNABB SOM EN ILLER OCH HUGGA SOM EN KOBRA!

IMG_2559 1

 

Ibland måste man vara snabb som en iller och hugga som en kobra! Man vet när man har ett fynd framför näsan, liksom. Bjuder på en liten sneak peek tills vi fått lite mer ordning.

När jag satt vid datorn i söndags kom det upp en annons på vår lokala köp-och-sälj-sida på Facebook om ett stort maffigt bord och åtta stolar i svart och vitt. För tre hundra spänn! 300! Kastade in maken i bilen och drog in till centrum. Medan vi stod där var det en som hörde av sig om att hon ville ha det. Jag snuvade henne med några minuter, hihi.

IMG_2565

Skjutsade hem den skadeskjutna maken och fick istället bärhjälp av sonen. Guld med hjälpsamma vuxna ungar!

Våra matstolar vi har nu är ju snygga designstolar (Arne Jacobsens Myran) men man tröttnar även på designstolar. Och köksbordet är ett i valnöt från Bolia, som också är snyggt, men som vi tröttnat lite på.

Så nu har vi lite att pyssla med och fundera på. Bordet behöver lite kärlek. Vi funderar på om det ska få fortsätta vara svart. Toksnyggt med svart, men jag är rädd att det sväljer för mycket ljus med tanke på vårt mörka golv. Kanske en ljus duk kan lätta upp det. Eller vit färg. Eller grå färg. Eller greige färg.

Med på köpet var också extra klädsel till stolarna, förutom det helvita. Två olika i beige. Så nu tvättas det 16 stolsklädslar för fullt. Och funderas och diskuteras. Ska det vara vit eller beige klädsel? Behålla gamla bordet och sälja det nya? Sälja gamla bordet vidare och behålla det nya? Behålla några av de färgglada designstolarna i köket och sälja några av dem? Jobbiga i-landsproblem!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Den där Victoria
  24 februari, 2015 at 07:56

  Wow, vilket fynd!!! Och vilka kära bekymmer ni fick med att välja vad ni ska ha kvar nu. Ser fram emot att se resultatet sen.

  Kram Victoria

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  24 februari, 2015 at 08:58

  Oj! 300 spänn! Ska bli kul att se stolarna och bordet på plats.

  Kram Linda

 • Reply
  Katarina
  24 februari, 2015 at 10:20

  Men oooooj!
  det där är ju sånna fynd man bara hör talas om ju…
  Haha som jag nu då..;)
  Å det ser jäääääätte fint ut!
  Kram Katarina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.