inredning livet

MYSIGA HEMMAKVÄLLAR ÄR INTE ALLA FÖRUNNAT

Mysiga hemmakvällar är väl rätt härligt ändå. Att bara koppla av och småprata lite om dagen eller veckan. Eller drömmar och framtid. Men det är inte alla förunnat.

Mysiga hemmakvällar

Nu är en sån tid som ger mer utrymme för det. Nu när det inte blir lika mycket tid som läggs utomhus. Att först ta ett dopp i spabadet, laga och äta middag och sen sätta sig där framför brasan och koppla av. Så mysigt!

Det är inte alla förunnat att ha ett lugnt och tryggt hem och koppla av i. Det är inte alla förunnat att ha ett hem att kunna vistas i. Det är inte alla förunnat att ens ha ett hem.

Tänker på alla dem som har en stökig relation som gör att tillvaron hemma inte alls är lugn och trygg. Tänker på alla dem i Ukraina (eller andra krigshärjade områden) som har ett hem, men inte kan vara där. Tänker på alla dem som faktiskt inte ens har ett hem.

Ibland är vi alla andra, fartblinda, bortskämda och otacksamma över det vi faktiskt har. De flesta tar för givet att det bara är att bestämma när det ska vara mysiga hemmakvällar. Nu närmar sig en riktigt svår tid för dem som inte har uppvärmning i hemmet eller de som står utan hem. Jag hoppas att vi alla kan hjälpas åt att hjälpa!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Milla
  23 oktober, 2022 at 08:33

  Jag tänker på det så mycket! Kriget, SÅ usligt och tragiskt det är, och så otroligt mycket det påverkar oss alla, på många vis. Så skört alla länkar är som vi byggt upp i vårt välstånd, hur makt är sån drivkraft…. Alla dessa stackars människor som lever i fasa varje dag i denna maktgalenskap. Vi här hemma har inte krig, vi har tak över huvudet, men det är verkligen nåt extraordinärt det som drabbar oss alla i vår vardag, i hela Europa. Att mat och värme och el som driver våra hem och företag blir så kostsamt så det stjälper både företag och familjer. Det känns verkligen bekymmersamt. Men jag tänker också att det finns för många av oss mycket vi kan avstå, utan att behöva försaka. Och att dela med sig av det man har är ju en del av det. Ja, mycket tankar blir det 🥺. Kram 😘

  • Reply
   Lena
   24 oktober, 2022 at 05:55

   Verkligen! Håller helt med dig. Jag är sååå fascinerad över hur en enda person kan ställa till med så mycket galenskap i hela världen. Tänk om samma person istället skulle göra tvärtom. Sätta igång positiva spiraler över världen istället.

   Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.