inredning

Löpning med en tung och sliten kropp

IMG_2238 IMG_2237

Grävde lite i bildbanken bland opublicerade bilder. Nja, de är ju visserligen rätt snarlika, minst sagt, de jag redan visat, men rätt okej ändå. Och så stor skillnad mot hur det ser ut nu är det inte.

Idag släpade jag runt min tunga kropp på en löptur på lunchen. Länge sen nu. Det känns direkt när kroppen är sliten efter några veckors jobbrally. Men nu börjar det lugna sig lite, så det var riktigt härligt att hinna ta sig ut.

Jag har köpt broddar till både mig och maken. Såna där dra-på-varianter. Broddarna är i aluminium så de slits nog rätt fort om man springer direkt på asfalt. De fick stanna hemma idag eftersom det inte är mycket snö och is kvar nu.

Ikväll ska jag på middag- och biodejt med maken. Det blir den omåttligt populära Fifty shades of Grey. Det ryktades om förhands-boknings-rekord. Har inte läst boken, men hört lite om den. Det ska bli spännande att se hur de får till det där. Hmmm.

Ha en mysig fredag hörrni!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.