inredning

BLÅ JUVELER

IMG_3110 IMG_3109 IMG_3113

Så där. Då är påsken 2015 ett minne blott. In har några underbart söta blåsippor fått flytta. Jag pausade under senaste löprundan vid ett hav av de fina blå juvelerna. De fick bli kompisar med marmor-grejen från California, mässingsklockan från Öland och några fjädrar jag fick med ett paket.

Nope, de är inte fridlysta i Uppsala län. Det är väl bäst att jag lägger till det innan ni hinner fundera på vilken hemsk människa jag är som inte respekterar fridlysta blommor. Det behöver ni inte vara oroliga för. Jag är en sån som inte ens knipsar granris i skogen till jul, förutom från våra egna granar.

Hörrni, det är vår nu. På riktigt!

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Suss - Hemma på Sjuan
  8 april, 2015 at 05:47

  Så vackert! Underbart med dessa vårtecken som dyker upp här och där. Kram Suss

 • Reply
  dianasdrömmar
  8 april, 2015 at 06:56

  Underbara vårbilder kram Diana

 • Reply
  ulrica
  8 april, 2015 at 09:35

  Åh, dom är så fina!!
  Jag såg hela hav av sippor igår i Gånsta-spåret :).
  Kram Ulrica

 • Reply
  Maria
  8 april, 2015 at 12:19

  Jag har förstått att de inte är fridlysta i vårt län, på vissa håll här runtom finns det verkligen massor!!!! I Dalarna där jag kommer ifrån, är de fridlysta (har alltid varit iaf vad jag minns) och där såg man heller inte så många. De är så söta!
  Kram/ Maria

 • Reply
  JUNITJEJ
  8 april, 2015 at 02:07

  Så fint det är med blåsippor!

 • Reply
  Susanne
  10 april, 2015 at 06:21

  Uuunderbart!!!

  Ha en riktigt fin helg nu
  Stor kram Susanne

 • Reply
  Sabelhagens olivlund - Maria
  10 april, 2015 at 11:42

  Så vacker bukett, helt underbart!
  Trevlig helg
  Kram Maria

  • Reply
   Lena
   10 april, 2015 at 11:53

   Välkommen till mig och välkommen tillbaka. Försökte kommentera hos dig, men jag har inte tillgång till de kontona som var valbara tyvärr! Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.