en blogg för att utmana

ROADTRIP IN CALIFORNIA

IMG_0737

Roadtrip in California is comming up! Bilderna är från vår resa dit i december. Och snart är vi där igen! Den här gången blir det lite mera äventyr.

 

Vi landar i San Fransisco. Stannar där i två nätter och gör några must do’s. Kommer att bo i Fishermans Wharf.

 

IMG_1207

Sen tar vår hyrbil oss med på en roadtrip längs klassiska Highway one. Jag har åkt kortare stäcka två gånger förut, men nu ska vi åka nästan hela. Efter SF blir nästa stopp Carmel i två nätter. Självklart kommer vi att hälsa på hos Clint’an. Typ. Sen ett stopp i San Simeon för att gå på Hearst castle.

 

IMG_1080

Vidare ner till dottern i Santa Barbara där vi stannar ett antal nätter. Därifrån kommer vi att ta en vintur med provsmakningar och besök på vingård.

Hur låter det? Låter det som ett bra upplägg? Det tycker vi i alla fall. Och vi är så taggade. Självklart kommer ni att få följa med! Det är inte många dagar kvar nu. Hänger ni med?

Må bäst!

4 kommentarer

 • Milla skriver:

  Jag är med!! Härligt upplägg. Men för få dagar i San Fran skulle jag vilja säga. Det är ju så mycket att ta in i den staden! Carmel är absolut ett bra val, vi bodde där en natt. Som en hobbitstad nästan, så mysigt. Och åka 7th mile drive vid golfbanan Pebble beach är en upplevelse. För att inte tala PM Hearst castle, ja oj vad toppen. Åka highway one är min bäste upplevelse ever! Kram

 • roomofkarma skriver:

  OMG så härligt! Får man följa med, haha!
  Nu är våra barn lite för små än för att åka så långt.
  Men om några år så kommer vi att åka till USA igen. Jag och min man
  har varit där vit två tillfällen tidigare (innan barnen) Vi var på västra sidan. Texas, Kalifornien, Vegas mm. Längtar dit igen! Men kanske blir det NYC nästa gång?

  Stor kram Carola

 • Maria skriver:

  Åh, det låter helt enkelt underbart! Hänger på så klart! =)
  Spännande resa. Vi har också pratat om att göra någon roadtrip i USA, någon gång.
  Kram/Maria

 • Åsa L skriver:

  Ja, vi vill hänga med såklart! Verkligen!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv