resor - långa & korta

EN URSPÅRAD KROPP & GOLDEN GATE BRIDGE

 

IMG_3715

Ääääntligen kommer jag i alla fall in på bloggen. Det strular rejält. Det här inlägget har tagit mig tre dagar att få till! Kvalitén på bilderna är väl inte den bästa, men jag får byta ut bilderna när jag har bättre uppkoppling. Gissa om det ryker ur öronen!? Jag har ju så mycket jag vill visa er!

 

 

IMG_3713

Vi har nu lämnat San Fransisco, hunnit vara i Carmel i två nätter och ska strax dra vidare.

Första morgonen i SF vaknade vi förstås oxtidigt. Kl 3 på morgonen åt vi första frukosten på rummet. Sen lyckades vi faktiskt somna om ett par timmar.

 

 

IMG_3708

Sen gav vi oss ut på en runda på stan och åt en andra frukost. Det var nog den dyraste frukosten jag ätit, 65 dollar för oss två. Eggs Benedict, juice och kaffe. Hahaha, det är ju bara att skratta åt eländet och trösta sig med att den i alla fall var ekologisk.

 

 

IMG_3720

IMG_3721

IMG_3722

 

Det är lite märklig känsla det där med jetlag. Man är hungrig fast ändå inte och man är trött fast ändå inte. Men min taktik är alltid att så snabbt det bara går komma i rätt fas med tiden så blir plågan kortare.

 

 

IMG_3735

IMG_3738

Nästa utflyktsmål var att åka över Golden Gate Bridge och sätta check på den punkten.

 

IMG_3745

Det var första förmiddagen det. Mycket mer hanns med på eftermiddagen och kvällen, men det kommer senare.

 

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.