livet

DÄR KOMMER DE SÄKERLIGEN ATT TRIVAS

IMG_2395

 

IMG_2405 IMG_2406

Undrar när vädergudarna har bestämt sig för vilket väder som ska levereras. Här har vi sprungit ut och in och försökt fortsätta med markarbetena omväxlande med att fixa inne.

Bjuder idag på lite mobilbilder från gårdagen. Som sagt, vi hjälpte äldsta sonen med sambo att flytta igår. Skönt att kunna hjälpa till eftersom vi inte kunde förra gången. De flyttade från en HR-trea i studentområde till en BR-tvåa precis intill ån i centrala Uppsala. Jag inbillar mig att man ser på innergården vad det är för typ av förening och folk som bor där. Där var det så pyssligt och fint.

 

IMG_2387

Dottern nötte på bra för att hjälpa sin bror. Det gäller att passa på att vila benen då tillfälle ges, haha. Det var omväxlande sol, mulet och regn. Egentligen rätt bra flyttväder.

 

IMG_2397 IMG_2403

Vi blev bjudna på lunch på foodcourt’en i Gränby Centrum. Perfekt då alla kan välja sin favvo. Sonens sambo passade på att köpa med sig lite gott till fikat, minst sagt.

 

IMG_2398 1

Står man längst ut på balkongen och tittar till vänster så kan man hjälpligt se Domkyrkan. Inte mycket. Men man ser den, haha! Tyvärr blev det inga bilder på själva lägenheten. Den har i alla fall tvättmaskin, diskmaskin och induktionshäll och är nyrenoverad.  Där kommer de säkerligen att trivas.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.