livet

VAKNAR TILL PÅSKENS SISTA DAG

Så där ja. Då har jag vaknat till påskens sista dag. De här tupparna gör mig sällskap till frukosten i väntan på att Andreas ska vakna. Vi har hunnit med en hel del denna påskledighet. Och än så länge har vi en hel dag kvar.

Tupparna gör mig sällskap på påskens sista dag
Tupparna gör mig sällskap på påskens sista dag

Vi har fikat med våra respektive föräldrar och mina barn hos oss på långfredagen, vi har fikat hos svärisarna med Andreas dotter och syster på påskafton. Utomhus och med distans förstås. Och vi har ätit påskbuffé på tu man hand.

Igår åkte vi till Uppsala för att fixa fullmakt åt mig på apoteket åt mina föräldrar. Vi skulle samtidigt köpa nån mackapär på Jula, men den sista måste ha sålts precis innan. Så när vi lämnade Uppsala åkte vi raka vägen till Västerås. Lagersaldot visade på två kvar. När vi kom in i butiken såg vi inte nån på nån hylla, men däremot såg vi en man med en sån mackapär på en vagn. ”Kan vi inte sno hans” viskade jag till Andreas. Ordningssam som han är så stod han istället snällt i kö och väntade för att fråga. Jodå, det fanns på lagret. Vad det är för en mackapär visar jag senare. Ett lite större projekt är på gång.

Och mellan alla aktiviteter under påsken har vi stuckit emellan med att måla och snickra på skjulet. Så frustrerande med dessa torktider på färgen. Det har varit bra väder så det har ändå gått rätt bra. Det måste jag ju erkänna när jag tänker efter.

Idag är det tråkväder. Får se vad vi hittar på. Jag ska i alla fall baka matbröd. Och kanske sticka emellan med lite målning, denna påskens sista dag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.