livet

VACKRA SOLUPPGÅNGAR PÅ VÄG TILL JOBBET

Vackra soluppgångar på väg till jobbet har jag haft i drygt 11 år nu. Jag har kört en väldigt vacker väg till och från jobbet i princip varje dag. En knapp timmes enkel resa varav nästan hälften är så där lite extra fin.

Vackra soluppgångar på väg till jobbet

Jag kör ganska långt längs Mälarens norra kust, Från Enköping och söder ut.

Tyvärr kan man inte stanna på nåt bra ställe där det är som finast. Har jag tur så har jag ingen bil bakom mig så jag kan sakta ner och skjuta av några bilder ”i blindo”. Ja jo, jag måste ju ha ögonen på vägen. Eftersom jag inte ser vad jag fotar så kan det bli lite lutande bilder 😉

Hornuddens restaurang och café ligger fantastiskt vackert på en udde. Där har vi varit och fikat en riktigt varm dag. Kolla in här vilken plats vi fick!

Vackra soluppgångar på väg till jobbet

Snart är det slut med att köra den här vägen. Snart kommer jag att köra till Stockholm norrort istället när jag börjar mitt nya jobb. Fördelen med den vägen är att den är så mycket bättre och säkrare framför allt. Om jag kommer att få lika vackra soluppgångar på väg till jobbet känns väldigt tveksamt. Allt har sina fördelar och allt har sin tid. Oavsett vad så ser jag fram oerhört mycket till det nya!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.