livet

MÅSTE PÅMINNA ER!

 

IMG_2669 1

IMG_2650 IMG_2634

De här ursnygga skinnisarna köpte jag hos Cloud No 9 Style tidigare. Just de är slut, men exakt samma fast i vanliga jeans finns här. Tänk på att de är rätt stora i storleken. Jag har 28 på de där (29 annars). Ni kommer väl ihåg att det är 15% rabatt på hela sortimentet, även rean från idag t o m måndag 28/9.

Ange koden gottförsjälen i kassan så får du rabatten. Jag har just klickat hem ett paket. Vad får ni se senare.

Här skiner solen och snart är det dags att ta helg på riktigt!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Cassandra
  26 september, 2015 at 08:48

  Så snygga!

 • Reply
  Suss
  26 september, 2015 at 12:08

  Supersnygga byxor! Har dock svårt att se mig själv komma ett par såna 😉
  Angående din utskällning så måste jag kommentera detta som hundägare 🙂 Lösa hundar utan matte/husse i närheten är självklart inte acceptabelt. Jag har alltid mina hundar lösa när jag är i skogen men kallar in de så de är jämte mig när nån går förbi. Tyvärr hör jag inte alltid joggare som kommer, de springer inte efter folk men är man hundrädd räcker det att se en hund lös. Jag brukar be om ursäkt när jag inte haft full koll… Många av de jag möter säger att ”du behöver inte koppla de” men nån som jag vet är hundrädd väntar alltid tills de är kopplade för att hon är rädd oavsett hur snälla de är och jag tycker det är superbra att de säger till! För mig känns det tråkigt att ha de kopplade en skogsrunda på en timme ifall jag möter nån men jag förstår självklart vad du menar, tycker absolut du ska säga till den hundägaren som inte har koll på sin hund!
  Kul inlägg om din morgon den ska jag nog köra nästa vecka.
  Lång kommentar det blev 😉 Ha en fortsatt fin lördag, kram Suss

  • Reply
   Lena
   27 september, 2015 at 08:23

   Jamen precis. Du har fattat vad jag menar. Jag snackar om nonchalanta hundägare som släpper hundarna på gator och cykelvägar i samhället. Såna som knappt bryr sig. Jag är inte rädd, men nån gång stannade jag långt i förväg då jag såg en tant med ett par små lösa hundar. Jag stannade för att liksom hjälpa henne att få en chans att kalla in hundarna. Ja jo hon försökte ju, men de sket ju fullständigt i henne. Det är typ såna jag menar. Vet man att man inte har koll, eller ens vill försöka så tycker jag faktiskt att man måste ha dem kopplade.

   Kanske ska tillägga att jag varit hundägare själv och vet precis hur lätt och svårt det är med inkallning. Och jag vet hur frestande det är att koppla loss. Eftersom det inte funkade klockrent så valde jag att hålla henne kopplad bland folk. Kram

 • Reply
  AngelicasVärld
  26 september, 2015 at 12:37

  Dom där var ju så grymt snygga!! får vänta tills de kommer in igen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.