livet

SÅ FÅR DU DISKBÄNK OCH KAKEL BLANKT

 

IMG_6985 1

Jag beklagade mig alltid förut över att kaklet och diskbänken alltid blev så tråkigt matt efter att jag tvättat det med vanligt rengöringsmedel. Sen fick jag tips av en städerska att använda fönsterputs efter rengöring.

 

IMG_6982

Så numera sprayar jag först på medel som tar bort kalk och smuts och torkar rent. Sen tar jag det jag brukar tvätta fönstren med, vatten med en liten skvätt ättika (kanske en tesked), och sprayar på och torkar med en ren handduk.

 

IMG_6983 IMG_6984

Ser ni vad fint det blänker?! Blev så glad över det tipset så jag måste dela med mig.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    AngelicasVärld
    10 september, 2015 at 09:19

    Super tips – jag använder det även på kranen och handfatet…då blänker de så fint!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.