livet trädgård

ISIGA LYKTOR OCH VARMT BAD

Igår var det isiga lyktor och varmt bad som gällde. Vi fick vi testa att bada när det var rätt kallt ute för första gången. Hittills har det varit runt nollan som kallast. Jag var lite fundersam på hur det skulle kännas att tassa i baddräkt över trädäcket. Och väl i badet tänkte jag att det skulle vara kallt i ansiktet.

isiga lyktor och varmt bad

Det blev ett sent bad igår. Andreas var på AW med jobbet. När han var på väg hem gick jag ut för att tända lyktorna. Sopade också locket på badet och trädäcket lite. Inte kul att halka i baddräkt 🙂

Han köpte med sig middagsmaten hem från Chopchop för att det skulle vara snabbt och enkelt. Vi stoppade i oss den och pratade lite om dagen. Vi duschade och hoppade i badkläder. Jag blev förvånad över att det inte kändes så kallt. Ja jo, visst var det lite rysigt mellan värmen inomhus till värmen i badet, men sen var det varmt. Jag reagerade också på att det inte kändes det minsta kallt i ansiktet. Ångan från badet räckte tydligen att värma upp ansiktet också.

Vi hade varsina små termosar med lite varm glögg i ut i badet också. Termosarna köpte vi i somras för ändamålet. Så mysigt!

Sen var det nästa utmaning. Att ta sig ur badet, svinga benen över kanten och krångla de blöta fötterna i spatofflorna och fort ta sig in. Men nä, inte heller det var så kallt som jag föreställde mig innan. Men, jag ber att få återkomma när det är typ 20 minus ute 😉

Idag ska vi börja med att bättringsmåla projektet innan vi åker ner på stan. Färgen får torka medan vi köper lite julklappar och uppdaterar blombeståndet. Sen ska vi nog fixa med vitrinskåpet jag köpte häromdagen. Kanske blir det lite mera glögg- och badmys ikväll, hehe.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.