bygga nytt trädgård

FULL ACTION VAR DET HÄR HEMMA IGÅR

Full action var det här hemma igår. Vi fick en hel del gjort efter ett antal timmars utearbete. Och fortsättning inne. Känner mig riktigt nöjd på det viset.

Full action var det här hemma

Efter frukost kom mellansonen, fikade lite snabbt, och lånade vårt släp. Vi gick ut och satte igång med vad vi hade tänkt oss för dagen. Jag målade reglar till två inneprojekt jag satte igång för ett tag sen. Jag trodde att jag skulle få lov att måla inomhus så klart. Jag menar, det var ju ändå 30 oktober igår. Men det var så otroligt varmt och skönt så jag tog ut allt från garaget och riggade ute i solen. Toppen ju!

Full action var det här hemma

Jag hade bland annat två reglar på 5,4 m vardera. De var färdigmålade och var dags att kapas upp i 40 cm-bitar för att målas i ändarna. 26 stycken bitar som målades i bägge ändar. Plus några längre reglar som skulle färdigstrykas.

Jag plockade undan en liten utegrupp och bytte plats på en annan. Andreas färdigställde nästan trädäcket. Nu är det pyttelite kvar. Visserligen väldigt krångliga bitar, men vi håller tummarna att det blir helt klart innan vintern!

Mot eftermiddagen tog jag in allt för att det skulle torka lite bättre och för att jag skulle kunna måla ändarna en andra gång.

Jag varvade målning med att olja vårt vackra matbord och tilläggsskivorna. Viktigt att vårda sina möbler, kläder och skor så håller de längre.

Nu är det måndag. Om det var full action här hemma igår så kommer det att bli full action på jobbet hela veckan. Jag har en intensiv vecka framför mig. En vecka i månaden är riktigt intensiv, men det hör ju till mitt jobb. Ibland önskar jag att jag hade ett mer jämnt arbetsflöde, men då skulle jag förmodligen ruttna. Jag vill ju gärna ha full action även på jobbet för att vara stimulerad.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.