bygga nytt inredning

SOVRUMSINSPIRATION BJUDER JAG PÅ IDAG

Sovrumsinspiration bjuder jag på idag. Det kanske kan vara av intresse hur det ser ut i master bedroom i nya huset. Tror inte jag visat det tidigare.

Sovrumsinspiration
Sovrumsinspiration

Det här ser man när man står i vardagsrummet och tittar rakt in i sovrummet. Sedan bilderna togs har blomman fått komma upp på en liten rullvagn från Plantagen för att inte stå direkt på golvet. Det känns bättre för golvet och dessutom tycker jag att det är snyggare.

Sovrumsinspiration
Sovrumsinspiration

Sovrummet är nog det rum som blev klart först. Eller nästan klart.

Den lilla hitte-på-blomman som står i fönstret ovanför sängen ska bytas ut mot några andra blommor. Hitte-på eller riktiga, det får vi se.

Säng, sänggavel, överkast och pläd är från Kungsängen. Det har jag haft sedan jag flyttade till lägenheten för 4,5 år sedan. Taklampa, sängbord och sänglampor är från Ikea.

Vi ville ha ett lite mörkare sovrum så vi valde årets färg 2021 från Nordsjö idé och design. Kulören heter Brave Ground. För att få lite kontrast och liv i sovrummets inredning valde vi att sätta en fondtapet som heter Lo och är från Sandbergs. Det ser ut som vallmoblommor fast i varmare färgskala.

Trots att vi byggt nytt hus så har vi i princip inte köpt nåt nytt alls till sovrummet. Det är ju väldigt vanligt att folk köper än det ena än det andra nytt när man flyttar. Det är ju kul såklart, men nu har vi valt att behålla det mesta av det gamla och satsa på några få dyrare saker istället.

Imorgon har jag redan planerat in ett byte av gardiner 🙂 Har ändrat mig. Tror de där i sovrummet ska få sitta i gästrummet istället och i sovrummet ska jag sätta upp ett par andra gardiner som jag redan har. Jomen jag har ju sagt att jag ändrar i inredningen titt som tätt. Det är ju det som är det roliga.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.