livet

VALET VAR GIVET – EKOLOGISKT TÄCKE

 

Dottern önskade sig ett nytt duntäcke till sin födelsedag för nån vecka sen. Hennes gamla släppte ifrån sig massor med dun så hon hade tröttnat.

 

IMG_7896 IMG_7897

Eftersom vi köpte våra nya sängar på Kungsängen och jag var så nöjd med dem så surfade jag in på deras hemsida och kollade täcken.

 

IMG_7894 IMG_7895

Där blev jag snabbt varse att de inte säljer duntäcken. Men när jag läste motiveringen så var valet givet. Så här skriver de på hemsidan. Marknaden kan t.ex. inte säkerställa att dunet plockas enligt gällande föreskrifter och därför vill vi erbjuda dig ett riktigt bra alternativ till dun. Kudde & Täcke Organic ger samma luftiga dunkänsla, men är bättre för djur, natur och människor.

Eftersom dottern är extremt mån om djur och natur och tjatar hål i huv’et på oss om att välja ekologiskt så var det ju liksom ingen tvekan. Det fick bli ett ekologiskt fibertäcke, fluffigt som ett duntäcke. Och hon är jättenöjd!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jamtlandshanna
  13 oktober, 2015 at 07:41

  Det är så kul när man letar efter något specifikt och så hittar man något ännu bättre! 🙂
  Kramar

 • Reply
  Maria
  13 oktober, 2015 at 12:31

  Så himla bra val!
  Vi har också ” en sån ” dotter 😉 vegetarian har hon blivit också 😉
  Kram / Maria

 • Reply
  Laila
  13 oktober, 2015 at 08:45

  Roligt när man hittar något som är bättre än det man letade efter. 🙂 vi är ju ute efter både ny säng med alla tillbehören. 🙂 Men kungsängen har vi inte kollat in men får kanske göra det. Kramizz Laila

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.