livet

ARBETET FORTSÄTTER BÅDE DAG OCH KVÄLL

Än så länge har vi inte semester så arbetet fortsätter både dag och kväll. På dagtid kör vi på med jobbet som vanligt och på kvällstid håller vi på med trädgården.

Jag har varit på jobbet några dagar och jobbat hemifrån några dagar under de senaste veckorna. Jag är i princip ensam så det är lugnt och skönt, och väldigt fokuserat. Härom kvällen, när jag stängt igen jobbdatorn så började sprätta loss marksten. Den fina stenläggning som Andreas har lagt massor med jobb på tidigare ska vi inte längre ha kvar. Det ska ändra sig lite.

Jag bröt upp dem från marken och la dem i skottkärran och körde de till andra änden av tomten. Och travade upp dem på pallar.

Arbetet fortsätter i trädgården
Arbetet fortsätter i trädgården

Eftersom det var rätt många så var det lite kul att räkna dem. Det var drygt 270 stycken som jag hanterade den kvällen. Eftersom de väger ett par kilo per styck så blev det ett skönt träningspass.

Ett par buxbomsbuskar ska flyttas också. Då krävs det att stenarna är borta så man kommer åt rötterna. Det var på ett ställe det. Ytterligare ett par ställen till ska det tas bort stenar. Tur att jag gillar fysiskt arbete! 🙂 Nu låter det som att det bara är jag som jobbar. Så är det definitivt inte. Andreas lägger hur många timmar som helst på utearbete. Han kommer in när det blivit så mörkt så han inte ser längre. Typ. Riiiktigt så kul tycker inte jag att det är.

Här har han fixat ett jättefin upphöjd plantering. Han har handgrävt bort typ en ”ogräsodling” som fanns där då han köpte fastigheten. Sen har han handlastat murstenarna (11 kg styck) och handlastat av dem hemma. Sen byggt upp murar, kärrat dit jord och sten och planterat.

Nej då, ni behöver inte fundera på det. Den här planteringen ska vara kvar. Men som sagt, arbetet fortsätter både dag och kväll.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Malin
    25 juli, 2020 at 12:07

    Vilket fantastiskt jobb ni gör i trädgården! Så fint!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.