livet

JAG HAR FÅTT EN NY KOMPIS – KITCHEN AID ARTISAN

 

Äntligen har jag fått den här nya kompisen. Eller fått och fått, jag har betalat den själv. Men äntligen slog jag till, kanske jag ska säga då.

 

IMG_7926 1

Har länge tyckt att de har så snygg design, men varit osäker på om den där extra tusenlappen, jämfört med andra märken, är värt det.

 

IMG_7931

Kitchen Aid Artisan

När jag läst på om den så har jag sett att den bara har 300W i styrka jämfört med 1000W på nån annan. Men sen fick jag förklarat att man inte kan jämföra så eftersom den här är byggd på ett annat sätt.

 

IMG_8258 1 IMG_8274

Jag har haft den i ett par veckor, men det var först i helgen som jag hann börja använda den. Gjorde så klart mitt Hälsobröd som jag brukar.

 

IMG_8263 1

IMG_8275 1

Och jodå, den var riktigt bra, maskinen. Den gamla var typ 30 år gammal och den här sägs ha en genomsnittlig livslängd på 30 år även den. Så, slår man ut totala kostnaden så blir det 15 kronor i månaden. Då är det ganska lätt att så till!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Lotta
  5 november, 2015 at 02:35

  Så avis Lena! Velat ha en KitchenAid länge…både snygg och superbra. Du gjorde helt rätt som slog till!! Härligt att inviga den här årstiden då (iallafall jag) man blir sugen på att baka:-)

  Tack rara för fina ord! <3

  Kram!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.