livet

SKA MAN GÅ ALL IN SÅ SKA MAN

 

Man vill ju gärna vara lite extra fin när man ska på gala. Bilderna kan ju tyvärr omöjligt göra nagellacksfärgen rättvisa!

 

IMG_8494 1

Igår kväll var jag till Yvonne för att fixa naglarna. Denna gång testade jag att bygga på egen nagel. Mina egna naglar tenderar att böja sig lite uppåt. Nu blev det mycket bättre form.

 

IMG_8497 1 IMG_8496 1

Färgen heter ”wine and dine”. Vad kan passa bättre inför helgens äventyr. Den har ett lite lagom lyster (inte glitter) så där så man känner sig festfin i helgen och utan att det känns heeelt knasigt på kontoret på måndag.

 

IMG_8481 1 IMG_8478 1

Nya svarta fest-nylons är inhandlade. Två par givetvis. Har jag ett par så går de så klart sönder. Och sen ska jag testa en Spanx-klänning för första gången. Jag vill ju liksom ha en snygg siluett. Haha, ska man gå all in så ska man. Allt inköpt hos min hovleverantör för underkläder.

Så taggad för helgen. I nästa inlägg bjuder jag på lite festklädsel!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ekenäsliv
  13 november, 2015 at 03:06

  Jäklars va snyggt! Precis den färgen föll mig i smaken :))
  Ha en underbar afton!
  Kram Anna

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.