inredning livet

ALLTSÅ, NI MÅSTE SNABBA ER ATT FYLLA FEMTIO!

 

Oj vad jag sovit skönt inatt. Efter 12 timmars hårt arbete och en timmes resväg hem fick jag middag (till och med färdigt på tallriken att bara värma!). Sen var det bara att stupa i säng. Efter en god sömn är jag nu laddad för en ny dag!

 

IMG_9355 1

Jag är ledsen om jag tjatar om mina presenter, men jag är ju så himla glad så jag måste ju visa. Kanske kan det också ge inspiration till presenter eller julklappar. Alltså, ni måste snabba er att fylla femtio. Man får så galet fina presenter så man blir alldeles stum.

 

IMG_9356 IMG_9357

Den här jubileumsljusstaken, som fanns på önskelistan, är även den om möjligt ännu finare i verkligheten än den var på pressbilden. Ljusstaken designades av Peder Lamm 2007, till Skultunas 400-årsjubileum.

 

IMG_9358 1

 

Jamen kolla. Svart marquina-marmor och mässing.

 

IMG_9362 1

Där, på en svart coffee table-bok med guldtext, intill resterna av två fantastiskt vackra buketter, gör sig ljusstaken oerhört bra.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Milla
    16 december, 2015 at 07:10

    Hm, jag måste missat det där – jag fick ju inga presenter alls när jag fyllde 50. Kanske för att jag inte hade nåt firande 🙂 Eller ja, det blev ju en väldans fin klocka som jag nog inte alls bloggat om, det är ju lite knasigt av mig 😉 Och jisses snart är det dags för 51, hit man än stretar emot tiden så går den framåt så det är väl bara att åka med…. Kram!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.