livet

TRETTONDAGSFRUKOST

 

Trettondagsfrukost avnjuts tillsammans med Nyhetsmorgon.

 

IMG_9948 trettondagsfrukost

Svenskt Tenn

Eller rättare sagt är det andra frukosten. Den första åt jag strax efter sju eftersom jag jobbar idag. Jobbar dock hemifrån så jag slipper restiden.

 

IMG_9947 trettondagsfrukost

Svenskt Tenn

Just nu pausar jag med en andra frukost bara.

 

IMG_9945 trettondagsfrukost

Svenskt Tenn

Eget frukostbröd, juice och kaffe är så gott. Gröten tog jag imorse 🙂

 

IMG_9946 trettondagsfrukost

Svenskt Tenn, Paradisverkstan

Burr, här är det riktigt kallt idag. Minus 14. Inne är det också rätt kallt. Älskar golvvärmen, men i såna här lägen är det rätt påtagligt att den är lite trögrörlig. Sen är det ju lite tokigt att vi lurar pannan genom att vi eldar på kvällarna som galningar eftersom det är mysigt. Jag förstår om pannan surar ur och inte tycker att det ska bli varmare.

Nu ska jag jobba ett tag till, en bit in på eftermiddagen. Sedan ska vi till svåger och svägerska på fika. Jag gissar att de flesta av er är lediga idag. Kanske är det den sista lediga dagen i raden av en lång ledighet.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.