livet

HÄRLIGA FREDAG

 

Jisses vad skönt att det är fredagkväll!

 

IMG_0086 frost x

När man varit ledig en vecka så straffar det sig lätt. Det har varit en intensiv vecka med långa dagar.

 

IMG_0084 frost x

Jobbade hemifrån idag som jag brukar på fredagar. Passade på att ta en härlig lunchpromenad. Jag gick som vanligt via sjön och stod och njöt där en stund. De här bilderna är tagna där nere för ett par veckor sedan. Det var inte fullt lika kallt idag, men nästan lika soligt.

 

IMG_0083 frost x

I veckan fick vi upp den sista hyllan under tv’n i vardagsrummet. Lite finlir kvar med sladdar och sånt, men snart så är det helt klart. I helgen ska vi försöka få upp de där hyllorna i tvättstugan och ena klädkammaren som vi planerade för i början av veckan. En skön pysselhelg har jag framför mig helt enkelt.

Ha en härlig fredagkväll!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.